20160922_120904V četrtek, 22.9.2016 smo se z učenci in nekaterimi starši odpravili na Veliko planino. Skupaj smo preživeli lep dan. Učenci in starši pa sto takole sklenili misli.

 

Imela sem se zelo lepo, ker sem se prvič peljala z gondolo in tudi videla sem nekaj novega. Ker se nam je pokvaril avtobus, je bilo še toliko boljše, ker smo se lahko dlje družili.

Lucija Šterk, 9. razred

 

Imela sem se zelo lepo. Še predvsem ker je z mano odšla mami. Ta dan je zame dan, ki si ga bom zapomnila za zmeraj, ker mi je padel mobilni telefon v WC. Drugače pa sem nestrpno čakala odhod avtobusa.

Nastja Mlakar, 9. razredDSC_0024

 

Športni dan na Veliki planini je bil res doživet. Peljali smo se z nihalko, videli planšarske koče in krave ter srečali veliko prijaznih ljudi. Na vrhu pri cerkvi Marije Snežne smo pojedli malico, žal pa nismo šli v cerkev. Na srečo sem podobno cerkev obiskala avgusta na Kredarici, ko sem bila z družino na Triglavu.

Zelo lepo je bilo, da smo se športnega dneva udeležili skoraj vsi učenci od 1. do 9. razreda, z nami pa je bilo še nekaj staršev, tudi moja mama. Žal pa se nam je pokvaril avtobus in smo morali dve uri čakati na drugega. Tako smo prišli domov šele ob pol osmih zvečer.

Lucija Konda, 8. razred

 

Na športnem dnevu mi je bilo fajn. Všeč mi je bila gondola. Ta dan bi ponovil.

Janez Konda, 8. razred

 

Na športnem dnevu mi je bilo zelo zanimivo. Pot je bila lepa, razgled pa neprecenljiv. Ta dan bi z veseljem še enkrat ponovila.

Živa Mihelić, 8. razred

 

Najlepše mi je bilo na gondoli. Zelo mi je bilo všeč, ko smo po strmem hodili.

Luka Šegina, 8. razred

 

DSC_0029Na Veliki planini sem bila prvič in tudi z nihalko sem se peljala prvič v življenju. Bilo mi je zelo všeč, ko smo se vozili in ko smo hodili. V spominu so mi ostali tudi kočice, kravice, cerkvica in pastir v pastirskih oblačilih.

Rada bi šla še kdaj na Veliko planino, ker mi je bilo tako lepo.

Neja Evgenija Ržen, 7. razred

 

Tudi jaz sem bil prvič na Veliki planini. Najlepše mi je bilo v nihalki, ker smo imeli zelo lep razgled na dolino. Hoja pa je bila zabavna. Všeč so mi bile krave, koče in cerkev.

Erik Ržen, 6. razred

 

Vožnja z nihalko se mi je zdela tako strašna, da sem pomislil na najhuje. Hoja v klanec pa je bila zelo naporna. Ko sem prišel domov, so me bolele noge. Kljub vsemu sem se imel na Veliki planini zelo lepo.

Andraž Bračko Majerle, 6. razred

 

Najlepše mi je bilo, ko sem se peljal z gondolo.

David Šterk, 3. razred

 

Starši, kateri smo se odločili, udeležiti se športnega dneva v četrtek, 22. septembra 2016, na Veliko Planino se zahvaljujemo OŠ Stari trg ob Kolpi za prijetno preživet dan, z veliko dobre volje in smeha.

Bilo je nepozabno.

Še enkrat HVALA, da ste nam dali priložnost, da smo lahko delili takšen dan z vami.

[wzslider]