Tradicionalni srečelov 9. razreda

 

V prazničnem decembru, zdaj že preteklega leta 2017, smo učenci 9. razreda Osnovne šole Stari trg ob Kolpi: Živa, Lucija, Karmen, Nika, Luka in Janez, skupaj z razredničarko, pripravili novoletni srečelov, s pomočjo katerega, vsako leto 9. razredi zbirajo sredstva, ki so jim v pomoč pri izvedbi dejavnosti ob zaključku šolskega leta. Ob koncu novembra smo tako poslali prošnje bližnjim majhnim in velikim podjetnikom, v želji, da nam pošljejo svoje proizvode za srečelov, ali pa nakažejo denarna sredstva na račun. Dobivali smo pošiljke polne proizvodov, katere smo pripravili za srečelov. Sami pa smo spekli praznične piškote, katere smo zapakirali v steklen kozarček in okrasili. Pripravljene srečke in piškotke smo ponudili, v zameno za prostovoljne prispevke, obiskovalcem novoletne prireditve Ob dnevu samostojnosti in enotnosti, 22.12.2017, ki je potekala v popoldanskem času na naši šoli, tik preden je v šolo prispel tudi Božiček. Srečke so hitro pošle.

Zahvaljujemo se vsem, ki so darovali sredstva bodisi v materialni bodisi v denarni obliki, kakor tudi tistim, ki so kupili srečko, ali nam kakorkoli drugače pomagali. Zbrali smo 640,00 eurov.

Naši donatorji so bili:

KRAJEVNA SKUPNOST STARI TRG OB KOLPI,   AGRARNA SKUPNOST RADENCI,   AGRARNA SKUPNOST JELENJA VAS,   GOZDARSKE STORITVE KASTELEC LEON s.p.,   EKOLOŠKA KMETIJA KONDA,   EKOLOŠKA KMETIJA MIHELIĆ,   LOVSKA DRUŽINA PREDGRAD,   UNIOR kovaška industrija d.d.,   ANA proizvodnja in storitve d.o.o.,   TINE&CO. podjetje za turizem, šport in rekreacijo Radenci ob Kolpi d.o.o.,    KRKA tovarna zdravil d.d.,   KOPIJA NOVA trgovina in storitve d.o.o.,   DOMA-KO trgovina in storitve d.o.o.,   ATAJA založba d.o.o.,   HAM proizvodnja stolov Spinalis d.o.o.,   ZAVAROVALNICA TRIGLAV d.d.,   MATEJA DEKLEVA arhitektura in oblikovanje s.p..

HVALA.