Letošnji 3. kulturni dan smo posvetili filmski in gledališki umetnosti in bilo nam je všeč …

Moram priznati, da smo bili zjutraj ob prihodu v razred slabe volje, saj nas je naslednji dan – v soboto čakala šola. A ko smo gledali film Cvetje v jeseni, smo na vse slabo pozabili, kajti film je bil zelo lep. Še boljše pa je bilo, ko smo se pripeljali v Semič. V Kulturnem domu sem srečala veliko prijateljev. Predstava iCankar pa je bila vrhunska! Kdo bi si mislil, da trije igralci lahko odigrajo tako veliko različnih vlog in da se v trenutku lahko spremenijo iz ene v čisto drugo osebo.  Skratka, meni je bil kulturni dan super in mislim, da tudi vsem okoli mene.

Lidija M., 7. r.

Všeč mi je bilo, da smo sedeli v prvi vrsti. Gledališka predstava je bila zelo lepa. Najbolj mi je bilo všeč, ko so detektivi iskali Cankarja in ko je duhovnik pokopal Polikarpa, ta pa je prišel ven iz groba in si je spremenil ime.

Alen M., 7. r.

Film Cvetje v jeseni in gledališka predstava iCankar sta mi bila zelo zanimiva.

Andraž B. M., 8. r.

Film Cvetje v jeseni mi je bil všeč, čeprav sem ga gledal že večkrat. Gledališka predstava iCankar pa mi je bila še boljša, saj je bila tudi zabavna. Kulturni dan mi je bil zelo dober.

Erik R., 8. r.

Kulturni dan, ki smo ga imeli v petek, 1. februarja, mi je bil tako všeč, da bi ga kar ponovila. Čeprav sem film Cvetje v jeseni že poznala, sem si ga ponovno rada ogledala. V njem mi je najbolj všeč Meta, lepa pa mi je tudi glasba. Gledališka predstava iCankar me je navdušila. Zelo dobro je bilo, da smo sedeli v prvi vrsti in smo igralce videli čisto blizu. Najbolj me je pritegnil Domen Valič in tudi Nataša Keser mi je bila všeč. Spoznali smo, da je bil Ivan Cankar zelo oboževan, da je bil prava legenda.

Neja E. R., 9. r.

Pripravila Marija Volf

Rezultat iskanja slik za icankar

iCankar – Nataša Keser, Jure Kopušar in Domen Valič

Rezultat iskanja slik za cvetje v jeseni

Milena Zupančič – Meta v filmu Cvetje v jeseni