V sredo, 23. 12. 2015, je na šoli potekala proslava ob dnevu samostojnosti in enotnosti ter novoletna prireditev z obiskom Božička. Skrivnostni čar veselega DSC_0080decembra, toplina in veselje v srcih in tista pravljična skrivnost, ki jo občutimo v božičnih in novoletnih praznikih, je čas, ko se ljudje poveselijo in družijo. V tem mesecu praznuje tudi naša domovina. Dan samostojnosti in enotnosti je posvečen spominu na zgodovinsko odločitev slovenskega naroda za samostojno državo. Prireditev in predpraznično vzdušje so nam pričarali otroci vrtca, učenci 1. triletja, otroška folklorna skupina s spremljavo tamburašev, otroški   in mladinski pevski zbor, učenke kulturno umetniškega krožka ter učenke izbirnega predmeta –ples. Prireditev sta vodili Andreja in Eva. Vse skupaj je navdušil Božiček, ki  nas je obiskal po prireditvi in nas obdaril. Pred prireditvijo in po njej je potekal srečelov, ki so ga pripravili učenci 3. triletja.

Kaj nam bo prineslo novo leto, še ne vemo, želja ob prehodu iz starega v novo leto je veliko: zdravje, sreča, prijateljstvo, uspeh in vse kar je resnično dobro.

 

DSC_0019»Odbije polnoč in leto mine. Podarja izkušnje, uspehe, spomine. Odbije polnoč, poti so odprte, za želje in nove načrte!«

 

Srečno 2016!

Ingrid Mihelič