dav

Komaj smo dočakali ponedeljek, 15. 4. 2019, da smo se po zajtrku z avtobusom odpeljali v Črnomelj. Obiskali smo Zdravstveni dom Črnomelj, kjer smo si najprej ogledali zobozdravstveno ambulanto v kateri smo spoznali pripomočke, ki jih uporablja zobozdravnik. Bili smo pogumni, saj smo se brez strahu usedli na stol in pokazali svoje zobke. Bili smo pohvaljeni, ko smo povedali, da si tako doma, kot tudi v vrtcu vsak dan po zajtrku operemo zobke. 

Nato smo se odpravili pred zdravstveni dom, kjer sta nama reševalca – Gordana in Matej, predstavila reševalno vozilo. Ogledali smo si ga tudi odznotraj, slišali smo še sireno in opazovali lučke. 

Sledilo je še presenečenje za otroke …

Za zaključek smo si ogledali knjižnico Črnomelj, kjer nas je sprejela knjižničarka Jožica. Popeljala nas je skozi knjižnico in nam predstavila knjižne kotičke. Nekaj otrok je prostore že poznalo, saj obiskujejo “knjižne moljčke.”  Pogovarjali smo se o bontonu v knjižnici ter si za konec ogledali “Kamišibaj” predstavo. 

Hvala vsem, ki ste si vzeli čas za nas, otroci in vzgojiteljica smo se imeli  lepo, kosilo v vrtcu je teknilo, zaspati pa tudi ni bilo težko. 🙂 

dav
dav
dav

dav
dav
dav
dav

dav
dav
dav